0 reacties
Terug naar het overzicht

Stel jij je voornemens steeds uit?

Het Corona-virus heeft een grote impact op onze levenswijze. Het haalt zekerheden onderuit. Het is moeilijk om op lange termijn te denken en te handelen. Maar tegelijkertijd brengt het een soort rust mee. Minder stress, minder druk. Tijd om na te denken en te reflecteren. En juist die momenten zijn zo belangrijk, want met eerlijk in de spiegel te kijken, kan je jezelf beter begrijpen en mogelijk verbeteren.

Dus in plaats van deze periode als een blokkade te beschouwen, kan je ze evengoed gebruiken om in gang te schieten. Om jezelf te verbeteren.

Waarom gebruik je Youlcee niet om jouw uitdaging waar te maken?

Je hebt al langer een bepaald doel voor ogen, maar steeds stel je het uit. Je twijfelt, je aarzelt, je treuzelt, je stelt het uit en uiteindelijk vergeet je het. Totdat je er ineens weer aan denkt en je het idee terug oprakelt.

In gedachte heb je al zoveel gesport, ben je al 10 kilo’s vermagerd en heb je alle taken in en rondom huis in orde gebracht. Je hebt de 10 miles uit gelopen en eindelijk dat diploma behaald. Maar is het in de realiteit pover gesteld, dan vrees ik dat je een trap tegen je kont nodig hebt?

Misschien het uitgelezen moment om Youlcee te gebruiken en je uitdaging wel te realiseren. En vanaf begin Juni gaat Youlcee versie 3 live. Deze upgrade geeft je nog extra redenen om een uitdaging aan te gaan en je voornemens waar te maken.

Met Youlcee versie 3 zijn er extra redenen om jouw uitdaging aan te gaan

Met deze veranderingen hopen we dat Youlcee je kan helpen een extra uitdaging aan te gaan, deze vol te houden en te stralen als een echte held!

Nu is het aan jou!