0 reacties
Terug naar het overzicht

Inspiratie nodig voor jouw goede voornemens in 2021?

2020 einde(lijk) – inspiratie voor goede voornemens

Wat een jaar! 2020! Vreemd? Dat sowieso. Voor velen was het een jaar van grote aanpassingen. Voor de ene een jaar vol opportuniteiten en voor de andere een jaar van hoofdzakelijk sociaal isolement. Maar het jaar is (bijna) ten einde. De traditie wil dat we dit in schoonheid afsluiten. En hoe beter dan met een goed voornemen?

engeltje waakt over de goede voornemens

Een ideaal moment dus om een nieuwe uitdaging aan te gaan. En als we het over uitdagingen hebben, dan ligt daar natuurlijk een schone taak voor Youlcee – de motivatie-site bij uitstek. Youlcee helpt je dit keer met ideeën aan te reiken. Dus …. Laat je inspireren …. Ga aan de slag …. Hou vol …. En zamel geld in voor jouw favoriete goede doel.

20-21 ideeën voor een nieuwe uitdaging

Laat jij je graag uitdagen? Heb je meegedaan aan de ice-bucket challenge? Kijk je er naar uit om in actie te schieten? Of zijn goede voornemens een jaarlijks ritueel. Misschien geeft deze lijst je extra inspiratie.


“Niemand zou zich de Barmhartige Samaritaan herinneren als hij alleen maar een goed voornemen had gehad!”.

Margareth Thatcher

En dat klopt. Intenties en mooie woorden zijn niet genoeg. Voornemens zijn maar een skelet. Dat zal je met daden moeten aankleden om er echt iets moois van te maken. En dat echt in actie komen, dat omzetten in een daad, dat is echt iets fraais. Daar is een beetje lef en durf bij nodig. Niet te ver buiten je comfort-zone, maar kiezen voor een doel/uitdaging, dat je leuk vindt en waar jij je goed bij voelt.

Youlcee doet hier 21 suggesties voor 2021. Om van goede voornemens ook echt naar een uitdaging over te gaan biedt Youlcee de ondersteunende website. En daar koppel je jouw uitdaging ook aan een goed doel.

Maak er wat moois van!


Benieuwd naar onze nieuwsbrieven? (Een per kwartaal!)