Nieuwsbrief voor goede doelen en Vzw’s

Bedankt voor jouw interesse in Youlcee. Youlcee is een platform dat je kosteloos kan gebruiken om fondsen te werven voor jouw organisatie (Vzw, NGO, stichting). Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over wat er op het platform gebeurt.

Per kwartaal sturen we je een overzicht over de nieuwe deelnemers op het platform, campagnes die opgestart werden, originele ideeën, succesverhalen en minder-succesverhalen. Daarnaast sturen we nieuwsbrieven indien er op het platform grote veranderingen of aanpassingen zijn. Want we vinden het belangrijk dat je op de hoogte lijft van wat de mogelijkheden zijn, zodat jouw organisatie het maximum uit Youlcee kan halen.

Subscribe

* indicates required

Wat is Youlcee nu juist?

Youlcee is een motivatieplatform dat mensen helpt hun voornemen succesvol te behalen en daarmee geld in te zamelen voor een goed doel. Een voornemen kan :

Hoe werkt Youlcee?

Youlcee (www.youlcee.com) is een platform met een eenvoudig principe.

  1. Maak een uitdaging aan en maak het openbaar
  2. Link het aan een van de “goede doel projecten” op het platform
  3. Vraag vrienden en familie om je te sponsoren
  4. Als je de uitdaging haalt – gaat het ingezamelde geld naar het goede doel. Anders keert het terug als credits naar je sponsors

Waarom Youlcee?

Motiveer jouw achterban om een uitdaging aan te gaan ten voordele van jouw Vzw, NGO of Stichting. Een campagne kan op 10 minuten aangemaakt worden. Hier zijn kosten noch voorwaarden aan verbonden.

Om een succesvolle campagne op te starten, moet je wel tijd reserveren om jouw achterban te mobiliseren. Om mensen aan te trekken die een uitdaging willen aangaan ten voordele van jouw organisatie.