0 reacties
Terug naar het overzicht

Youlcee versie 3.0 komt er weldra aan.

Hebben we goed geluisterd? En is de verandering ook een verbetering?

Het zijn ingewikkelde tijden. Het Covid-virus houdt ons land al dik twee maand gegijzeld. Stilaan komt er terug licht aan de horizon. Ondertussen werden alle dagelijkse routine’s overhoop gegooid. Hoe de toekomst er uit zal zien is onzeker. Hervallen we terug in de oude gewoontes? Of is dit juist het moment waarbij de oude modellen moeten wijken voor nieuwe bestuurs- en samenlevingsvormen? Boeiende vragen voor ingewikkelde tijden.

Voor mij is het voornamelijk een moment geweest om na te gaan waar Youlcee voor zou moeten staan. Wat het platform zou moeten kunnen realiseren. En welke verandering nodig is om jou te kunnen overhalen een uitdaging aan te gaan.

“Ieder nadeel heb zijn voordeel”

Johan Cruijff (voetballegende)

Dan is juist deze geïsoleerde periode heel nuttig geweest om een moment van reflectie aan te gaan. Nagaan wat de feedback is geweest van de deelnemers, de sponsors en de goede doelen. Hopelijk komen we met de Youlcee versie 3 tegemoet aan de vele vragen en bemerkingen. Dus bij deze de grootste 5 veranderingen vanaf zaterdag 30 mei.

alle 5 updates
5 aanpassingen op Youlcee.com

Bekijk de belangrijkste aanpassingen / verbeteringen meer in detail:


Hopelijk komen we met deze veranderingen aan jullie wensen tegemoet. Aarzel niet om ons hier feedback over te geven. Want Youlcee mag geen statisch platform worden. Youlcee moet juist mee kunnen gaan met hoe jullie de site willen gebruiken.