0 reacties
Terug naar het overzicht

Laat de echte Kerstgedachte vieren

Sta me toe dat we jullie, naar aanleiding van de komende Kerst, een organisatie voorstel. GoodGift is een VZW die nauw aansluit met het gedachtengoed van Youlcee. Daar waar je met Youlcee een challenge kan aangaan voor een goed doel, kan je via GoodGift iemand een bon als kerstcadeau geven ten voordele van een goed doel. Voor zo’n fijne initiatieven maken we dan ook graag plaats op onze blog.

de klassieke kerstcadeau stress

Zeker met de komende dagen kan Goodgift ook jouw stress verlichten. Want je kent dit gevoel zeker. De feestdagen naderen en de spanning stijgt. De dagen worden kouder terwijl onze harten warmer worden terwijl we uitkijken naar samenzijn en gezelligheid. Maar onder dat fijne feestgevoel schuilt er onrust: wat met de cadeaus dit jaar

Trok je een naam van iemand die toch alles al heeft? Weer dat jaarlijks cadeau van €10? Je start je zoektocht, maar na een stressvol bezoek aan de winkelwandelstraten kom je lichtelijk getraumatiseerd thuis met een stapel ongeïnspireerde cadeaus of de zoveelste belevenisbon.

De oplossing voor stressvol kerstshoppen

Gevende handen

Stop met zoeken en kies dit jaar voor Goodgift. Een Goodgift is jouw alternatief voor dat nutteloze cadeau en jouw antwoord op een eerlijk en persoonlijk geschenk. De naam zegt het zelf: een Goodgift is een goed cadeau dat op een nieuwe manier donaties schenkt aan een goed doel naar keuze.

Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat. Je schenkt hiermee warmte en draagt met dit kleine – of grote – geschenk bij aan een mooiere, meer solidaire wereld.

Reden te meer om hun website eens uit te pluizen en dit jaar jouw warmte en licht over te dragen naar jouw vrienden en familie. En wat mooier dan dit te doen in de vorm van een geschenkbon?